Om en förmiddag som förälder

Sitter här med en halvfull kopp med kallt kaffe, urk! För ovanlighets skull vägrade liten skrutt somna ute i vagnen och efter en stund tog jag in henne och la henne i sängen i stället... Så nu snusar hon sött inne på sitt rum! Idag hade jag dock gärna sett att hon sovit ute, eftersom vi bara hann vara ute en halvtimme på förmiddagen och ikväll ska vi på mammabarnträff och kommer således att sitta inomhus. Men vi får försöka kompensera bristen på frisk luft en annan dag i stället :) För övrigt är denna vecka ganska fullbokad, så vi får allt se hur det blir med uppdateringarna här inne... Jag ska göra mitt bästa för jag tycker verkligen om att sätta mig ner här framför datorn en stund under skruttans middagslur! Även om det inte direkt är "världsliga" saker jag plitar ner så är det ett sätt för mig att stanna upp och reflektera lite...

mycket tulpaner just nu och jag råkar älska när de blir såhär långa och spretiga!

Idag har förresten liten skrutt kört runt med sin "cykel" som aldrig förr! In och ut i alla rum skulle hon - på bottenvåningen kan tilläggas för uppför trapporna tänker vi inte ta den - och både framåt och bakåt gick det utan problem :) Jag är så glad över att vi bestämde oss för att köpa en Wutsch-cykel från tyska Puky åt henne till ettårsdagen och jag hoppas att hon kommer få mycket glädje av den i sommar... Eller troligtvis redan i vår när snön smält och vägarna torkat upp! Cykeln beställde vi för övrigt från ett familjeföretag (klicka HÄR om du vill veta mera) i Molpe (Finland), känns alltid bra att stöda småföretagare! Otroligt snabb leverans var det dessutom så utan att vara sponsrad så gör jag gärna reklam för dem :)

liten skrutt fick sin cykel på ettårsdagen, inslagen i en svart sopsäck (haha!)

Nu ska jag faktiskt hoppa i duschen och hoppas på att liten skrutt sover ett tag till... Men vaknar hon får hon ta sig en dusch hon också, så ingen skada skedd! Och eftersom hon är ett litet vattendjur så vet jag att hon inte misstycker i så fall om ;)


Fin tisdag!


KRAM


|| images: paulaspalats.blogspot.com ||

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar